About

When I’m back again kommer att handla om vägen tillbaka, om att lämna ett destruktivt liv och skapa sig ett nytt med nya förutsättningar, att bygga en ny livsstruktur, att lämna en relation,  att gå från kaos till harmoni och om vardagsvägen jag vandrar. Om Livet. Här och nu.

Jag är en kvinna mitt i förändring, trebarnsmor, heltidsarbetande. Jag lämnar ett destruktivt äktenskap efter nästan 22 långa år och jag ska hitta min väg tillbaka till livet, mitt eget Liv, mitt Jag. Jag återtar rätten till mig själv och den jag innerst inne är.

Jag skriver för att minnas det jag gått igenom, men också för att kunna se varifrån jag kommit och vad som hänt efter vägen och vart jag hamnar.

Livet ligger öppet. Jag tror. Tror på Livet, Kärleken och Framtiden.

Rubriken på denna blogg är inspirerad av Michael Boltons låt “When I’m back on my feet again” som blivit något av en kamplåt för mig. En låt att hämta kraft ur.

Annonser
kommentarer
 1. Jaanika skriver:

  Du sätter inte bara ord för ditt, känner att du beskriver även mitt … konstigt att alla är så olika i personligheter men i situationer så lika ändå

  Liked by 1 person

 2. enandrechans skriver:

  Hej.
  Usch vet hur det är att gå igenom det du har och går igenom nu. Hoppas allt blir bättre för dig 💜
  Kram

  Liked by 1 person

  • Lyckliga Lisa skriver:

   Hej, jo visst är det tufft men det har varit värre. Det är bättre nu, efter ett halvår på egen hand. Men det går lite upp och ner. Men jag är glad. Nu får jag leva mitt eget liv, så som jag vill ha det. Jag bestämmer. Jag sätter gränser. Jag lever. ☺❤

   Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  Det gäller ju i alla lägen att framförallt vara sin egen vän – eller ?

  Gilla

  • Lyckliga Lisa skriver:

   Visst gör det det. Det handlar om att acceptera att det som varit, kan jag inte förändra, men mitt liv, här och nu kan jag förändra. Jag kan aldrig bli den jag var förut och vill det inte heller.
   Det handlar också om att jag blir min egen bästa vän, dvs inte bara att älska min nästa som mig själv utan också att älska mig själv lika mycket som jag kan tänka mig att älska den jag tycker bäst om i världen

   Liked by 1 person

 4. linneaabresparr skriver:

  Vi har en hel del gemensamt! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s